Ekar i bloggen

Oj, vad tiden går. Över ett år sedan som jag uppdaterade bloggen. Tänkte försöka skapa liv i bloggen igen med både pyssel och fotografering.

Idag innan resten av familjen vaknade han jag göra en enkel layout som ska sitta i Antons album.

anton

Eko!

Det blev en ordentlig paus från allt bloggande. Jobbar fyra dagar till sen har jag gjort mitt första läsår som lärare och jag ångrar fortfarande inte att jag tog klivet till skolansvärld. Det har varit ett lärorikt år och om några dagar väntar ett sommarlov. Till hösten som det ser ut nu kommer jag att bli mentor till en åk fyra men jag kommer även fortsätta att ha ma/no i blivande sexorna som jag även detta läsåret har haft.

Egentligen har det inte hänt så mycket under denna tiden som jag har pausat från bloggen. Scrappat har jag gjort lite men inte alls så mycket som jag brukar göra. För någon helg sedan var jag iväg och pysslade och fick då gjort några kort. Några av korten har jag gjort enkla med ingen text på, utan texten kan man sätta på sedan när man vet vad man ska ha dem till.

grattis

nalleblå

nallebrun

nallerosa

turtles

Stockholm!

Förra helgen var jag i Stockholm tillsammans med karin, Ika och Åsa på en scrapp och pärlträff för 1000 personer. Vilken upplevelse så nu är man anmäld till nästa års träff också.

Resan började redan på fredagmorgon, då vi skulle ta tåget till Stockholm. När man ser bilden med bilen på så skulle man tro att vi skulle vara borta hur länge som helst.

packningw

När vi kom upp med tåget tog vi oss till lägeneheten som vi skulle bo i. Åt lunch och sen gick vi till gamlastan och tittade runt och fikade
fikaw

På lördagen var det äntligen tid för träffen som vi har väntat på i evighet. Här står vi i tunnelbanan och väntar.
påvägw

globen1w

Här vi kommit in i Annexet och intagit några platser.
träff1w

En vy över Annexet
träff2w

Helgen gick för fort. Jag fick gjort 11 sidor till mitt minialbum som handlar om när vi var på mallorca. En sak som är säkert att jag vet inte när jag skrattade så mycket som jag gjorde dessa dagar.

Lucka 12

Vet inte hur ni andre brukar göra som har barn men jag tycker det är mysigt att pyssla med barnen. Ibland har jag köpt färdiga kit på panduro och ibland så tar vi vad vi har hemma.

Apelsin med nejlikor är roligt att göra och så den doften det blir av det är så mycket jul.

Lucka 10

Idag är det nobeldagen, men även min mammas födelsedag. Så vi har varit och firat henne en stund nu på kvällen, innan det var tid att fara hem och få barnen i säng i rimlig tid.

Idag tänkte jag bjuda på hemmagjorda etiketter som man kan ha på paket.

Tycker det är roligt att göra egna, det behöver inte vara något avancerat. Till och från stämplen hittade jag hos gummiapan . Ursöt är den.

Lucka 9

Idag bjuder jag på lite annat pyssel. Superenkel att göra.

Man skär till 5 remsor, alla remsorna skall vara 4 cm breda. 2 av remsorna skall vara 30cm långa, 2 andra remsor skall vara 25,5cm låna och sista remsan skall vara 22cm lång. man gör hål i alla remsorna ute kanten, tänk på bara att inte göra för nära kanten utan lagom ifrån kanten så det håller. När man har gjort hål i alla remsorna så sätter man ihop dem med 2 öljetter.