Ekar i bloggen

Oj, vad tiden går. Över ett år sedan som jag uppdaterade bloggen. Tänkte försöka skapa liv i bloggen igen med både pyssel och fotografering.

Idag innan resten av familjen vaknade han jag göra en enkel layout som ska sitta i Antons album.

anton

Sommarlov!

Nu har jag haft sommarlov i snart 2 veckor och i början var jag rätt så rastlös om dagarna. Men nu har lugnet börja komma. Har kommit in i en pysselperiod, vilket är roligt.

16månader

leka

Igår var det begravning för en kille som valde att inte vara kvar hos oss längre. Lämnade tre egna barn och två bonusbarn efter sig. Självklart frågan varför? Hur dåligt mår man om man väljer denna utväg? Det får vi aldrig veta.

Eko!

Det blev en ordentlig paus från allt bloggande. Jobbar fyra dagar till sen har jag gjort mitt första läsår som lärare och jag ångrar fortfarande inte att jag tog klivet till skolansvärld. Det har varit ett lärorikt år och om några dagar väntar ett sommarlov. Till hösten som det ser ut nu kommer jag att bli mentor till en åk fyra men jag kommer även fortsätta att ha ma/no i blivande sexorna som jag även detta läsåret har haft.

Egentligen har det inte hänt så mycket under denna tiden som jag har pausat från bloggen. Scrappat har jag gjort lite men inte alls så mycket som jag brukar göra. För någon helg sedan var jag iväg och pysslade och fick då gjort några kort. Några av korten har jag gjort enkla med ingen text på, utan texten kan man sätta på sedan när man vet vad man ska ha dem till.

grattis

nalleblå

nallebrun

nallerosa

turtles

London album!

När jag gick i nian så åkte jag på skolresa till London, fotona har nu suttit i ett helt vanligt album och jag har även sparat en massa kvitton och andra lappar. Nu har jag gjort ett album om resan. Det tog sin tid men nu är det färdigt.

london1

london2

london3

london4

london5

london6

london7

london8

london9

Stockholm!

Förra helgen var jag i Stockholm tillsammans med karin, Ika och Åsa på en scrapp och pärlträff för 1000 personer. Vilken upplevelse så nu är man anmäld till nästa års träff också.

Resan började redan på fredagmorgon, då vi skulle ta tåget till Stockholm. När man ser bilden med bilen på så skulle man tro att vi skulle vara borta hur länge som helst.

packningw

När vi kom upp med tåget tog vi oss till lägeneheten som vi skulle bo i. Åt lunch och sen gick vi till gamlastan och tittade runt och fikade
fikaw

På lördagen var det äntligen tid för träffen som vi har väntat på i evighet. Här står vi i tunnelbanan och väntar.
påvägw

globen1w

Här vi kommit in i Annexet och intagit några platser.
träff1w

En vy över Annexet
träff2w

Helgen gick för fort. Jag fick gjort 11 sidor till mitt minialbum som handlar om när vi var på mallorca. En sak som är säkert att jag vet inte när jag skrattade så mycket som jag gjorde dessa dagar.