18 månader!

För 18 månader sedan kom den här lilla prinsessan in i vårat liv. Tänk vad tiden går. Idag är hon en sprallig tjej som aldrig är stilla eller tyst för den delen. Nya ord dyker upp varje dag och får hon inte som hon vill så är hon duktig på att tala om det. Men vi älskar dig i alla fall.

Tiden rusar iväg!

Vart tar alla dagar vägen?? Mina veckor bara flyger fram. I onsdags förra veckan kom Eivor ner och hälsade på och hon åkte från i går igen. Det är vi tacksamma för hon kunde hjälpa till med barnen eftersom jag har dragit på mig en inflammation i tummen. Har fått ett skydd utprovat och det skall jag ha i 3 veckor nu.

Anton var på sitt första riktiga barnkalas i söndags. Han var jätte glad för det. Så här fin var han.

Helgen!

Dagen igår gick i rasande fast. Först hade jag fotoklubbsmöte hemma hos mig och det är alltid givande. Samtidigt som jag hade det så fick vi hjälp med att kolla över vår ventilation i badrum och tvättstuga och det tog ett par timmar. Anton gick och tjatade om att ha picknick. Så när de var klarar med ventilationen så packade vi en väska med varm choklad och kanelbullar och begav oss ut i skogen en sväng. Klockan var rätt mycket så det blev en liten runda.

Idag har jag bakat pizzabullar och skall även göra en omgång till av fikon marmelad.

Helgen flyger iväg!

Tyvärr gå helgerna för fort. Helgen hade lätt kunnat vara tre dagar och så jobbar man fyra dagar. Denna helgen åkte Aleks till Stockholm så jag och barnen har varit själv hemma, fast kusin Sandra har varit här hela helgen. Mysigt.

I fredag kom några vänner och scrappade här hos mig. Fick gjort två layouter, idag har jag fått gjort en till. Här kommer en av layouterna