Året som gick!

Tänk så mycket det kan hända på ett år. Dock började året inte så roligt. Först gick min kära morfar bort och saknaden är stor fortfarande fast jag tycker ändå att det är okej att han fick somna in tanke på att han skulle ha blivit 100 år i år. Bara ett par dagar senare hade jag en fast som gick bort och ytterligare några dagar senare får jag reda på att ett scrapvän har fått tråkigheter (men vi håller tummarna att det blir så bra som det kan bli)

Sen rullade året på. Elin fick fira sin första födelsedagen med en massa paket. Vi blev sugna på hus och började kolla upp om vi skulle ha råd och hur mycket vi kunde få i lån och dylikt. Tillslut hittade vi ett charmigt gatuhus från 1909 som vi trivs i. Under sommaren flyttade vi in och vi njöt av att kunna vara ute i en trädgård när det var fint väder och barnen kunde bada i en liten pool.

I augusti skolade vi in både Anton och Elin till förskolan och nu skulle de gå på samma förskola. lagom långt bort från mitt jobb, typ 2 minuters gångväg. Jag började jobba igen efter min mammaledighet och det var med blandade känslor. Det var roligt att få komma igång och jobba igen bland nya härliga barn och mina goa arbetskamrater men sen samtidigt lite sorgligt för det var sista mammaledigheten.

Hösten har rullat på. Jobb, vab (vård av barn), jobb och vab ungefär så har hösten sett ut. I december firade Anton 5 år, stora killen nu. Vi fira juli vårt hus och det var mysigt.

Så har ungefär vårt år varit. Nu ser vi framemot ett nytt år.

Gott Nytt År.

3 Layouter

Sen jag hoppade på utmaningen igår så har jag gjort 3 layouter. Det har varit stilla på skapandet länge, men nu tycker jag det är roligt igen. Nu har jag bara 47 layouter kvar att göra innan jag får handla några pysselsaker igen.

Utmaning!

Eva-Lena skrev på facebook om en utmaning som hon hade hittat på Svensk Scrapbooking

Utmaningen går ut på att man skall göra 100 alster innan man får shoppa något nytt. Eftersom jag scrappar sällan och sakta så sänkte jag ribban lite till att göra 50 alster innan jag får handla något nytt. Detta ända jag får handla är om mina limsaker tar slut.

Är det fler som hänger på??

Anton 5 år!!

Idag blir våran kille 5 år. Tänk vad tiden har rusat iväg. Tycker det var inte så länge sedan som vi åkte till Lund för kontroll för jag var 15 dagar över tiden och var rätt så säkra på att få åka hem igen, men det fick vi inte. Det blev en igångsättning för där var lite fostervatten och det blev många timmar på Lunds BB. Men tillslut kom en underbar liten pojke ut som har gett oss så mycket glädje genom dessa år.

Idag har vi haft kalas och han har fått mycket lego och en del spel som vi får testa en annan dag. Han väckte mig klockan 7 i morse och undrade om det var idag som han fyllde år. Så då var det lika bra att stiga upp och inta köksbordet med många presenter på.

Böcker och annat!

Här i bloggen händer det inte så mycket, men december månad är en månad som det händer mycket. Anton fyller snart 5 år och vi har lyckats att ha ett barnkalas för honom. På söndag blir det det vanliga kalaset. Sen har vi andra i släkten som fyller år i december, det borde vara förbjudet att fylla år i december. Sen skall vi fira jul i vårt hus för första gången och det skall bli jätte mysigt men det är en del planering.

Igår kväll fick Anton en massa nässelutslag, större delar av kroppen var täckt. Han har kliat sig hela natten och tillslut åkte Aleks in med honom på barnakuten och där fick han något att dricka som skall hjälpa till mot kliandet och sen skall han ta tabletter 3-4 dagar.

Det har varit segt på bokfronten men nu har jag lyckats läsa en bok och jag kan varmt rekommendera den.

Nu skall jag ta itu med en ny bok och denna gången blir det Vyssan lull med Carin Gerhardsen.

Semester!

Jag har haft semester nu i 3 dagar. Det har varit skönt. Har fått gjort en del men även hunnit mysa med barnen. Har gjort köttbullar och Janssons till jul så nu är det klart. Igår så satt vi och pysslade, fick dock inte gjort så mycket men vad gör det. Idag har jag fotograferat Elin, känns som det var länge sen som jag fotograferade mina barn. Elin vill dock inte göra som jag så, så korten blev väl inte helt hundra men vad gör det, hon blir gullig på kort ändå.