Vad skall man säga??

Lovar mig själv hela tiden att jag skall bli bättre på att blogga men av någon konstig anledning så hinner jag inte. När jag kryper ner i sängen så kommer jag på att jag inte har skrivit i bloggen.

Det har varit mycket på jobb och man har varit helt slut i planeten när man har kommit hem. Så min lediga tid har jag myst med mina egna barn och bara tankat en massa kärlek.

Jag har kommit igång scrappa lite mer via datorn, så idag blir det en digital layout.

Scrapträff

Igår var jag hemma hos Ika och scrappade. Vi var 6 stycken som satt och scrappade. Fast jag vet inte hur mycket scrappande det blev. Själv fick jag gjort 4 layouter, men en som jag inte blev nöjd med så det skall göras om lite. Sen gjorde jag även en låda.

Här kommer två layouter från igår.

Denna blev konstig i färgerna när jag fotograferade av den.

Här är jag!

Bloggen har varit lite vilande eftersom jag inte har haft något photoshop att fixa mina bilder i, tråkigt att göra en massa inlägg utan bilder. Nu har jag photoshop igen. I helgen som gick var jag ute i trädgården igen och fotograferade, denna gången testade jag RAW och jag har ställt i kameran helt manuellt. Lite svårare men roligt.

Denna veckan är jag hemma med en sjuk Elin. Hon kräktes på förskolan i måndags, jag han bara jobba en timme, och det var bara till att hämta henne. Hon kräktes ett par gånger i måndags men gick över till diarré sen på tisdagen och det har hon fortfarande. Men hon har även delat med sig av sina baciller till mig så idag var det min tur att springa på toaletten ett par gånger. Just nu när jag skriver detta så är det lugnt.