Elin 2 år!

Idag är det dagen då Elin fyller 2 år. Man kan allt undra vart tiden tog vägen. Vi har varit hemma och myst idag. Jag trodde att Anton eventuellt hade fått ögoninflammation i morse. Anton fick knappt upp sina ögon, men under dagen har det inte kommit mer, men ringde för att få lite råd. De trodde att det kunde vara någon form av pollen allergi han har, det är mycket olika pollen i luften nu. Så imorgon gör vi ett nytt försök till förskola och jobb.

Elin nyfödd

Elin 2 år

Idol nästa??

Idag har vi firat Elin lite eftersom hon fyller år i morgon. Hon blev glad för alla sina presenter men gladast blev hon nog över mikrofonen hon fick med stativ. Hon sjunger och sjunger här hemma. Det är allt från imse vimse spindel, Karl-Oskar och lilla snigel. Man skall helst applådera efter varje sång.

Vilket väder!

Påsken bjuder verkligen på sitt bästa väder. Vi är ute i trädgården hela dagen, det händer så mycket nu. Vi har börjat med projektet altan, mina odlingslådor är färdiga och barnens sandlåda är på plats. Altanen kommer ta sin tid att bygga, men det skall bli underbart när den är färdig.

Bjuder på en bild på en trollunge som leker i sandlådan.