Solen tittar fram just nu!

Vädret som har varit denna helg har verkligen varit varierande. Ena stunden skiner solen för att i nästa stund regna. Men de härliga dagarna kommer säkert, då jag kan sitta på trädäcket och njuta av vädret. Men även om inte vädret har varit på topp hela helgen så tar helgen slut, tyvärr. Men vi har hunnit med en del. I fredags njöt vi av vädret och grillade på kvällen. I lördags var jag först iväg med Anton på kalas på kulhuset, på eftermiddagen kom min goa arbetskollega förbi med hennes man. Ett parasoll hade de med sig. Det kommer bli jätte fint på trädäcket när solen blir som varmast. Idag är Anton iväg och leker med en kompis och Aleks följde med. Jag tog med Elin på en promenad så jag kunde fotografera lite. Där var underbara tulpaner i Östervångsparken, tyvärr många överblommade men några stod där fint fortfarande.

Jag kan även berätta nu, eftersom papperna är på skrivna, är att Aleks skall byta jobb. Han skall jobba för ett företag som ligger i Belgien. Första året blir utbildning för Aleks nere i Belgien, men sen är det tänkt att han skall jobba hemifrån. Så den 1 augusti åker Aleks till Belgien för att jobba/utbilda sig och jag och barnen stannar kvar här hemma. Men vi skall fixa detta, det är bara ett år. Det blir ett tufft år för oss alla. Men vi har många runt om oss som stöttar oss.

Orättvist!

Varför skall livet vara så orättvist. Varför skall så många människor drabbas som aldrig har gjort något ont här i världen. Livet är orättvist.

Cancer är en sjukdom som jag inte ens skulle önska att mina värsta fiende skulle få. Denna sjukdom som släcker så många människors liv. Just nu känns det som det är många runt om en som är drabbade av det eller har någon anhörig som är drabbad.

En människa kan inte göra allt men många tillsammans kan vi göra något. Det finns många insamlingar där man kan skänka pengar. Själv har jag gått men i gruppen som finns på facebook som stickar halsdukar eller sjalar som sen säljs. Sticka för livet

Om det nu bara skulle bli en halsduk eller sjal, så har jag gjort något.