Ännu en ängel!!

Igår vann än en gång denna dumma sjukdom (cancer). En underbar tjej som heter Malin somnade in igår. Malin och hennes tvillingsyster tränade jag i många år i gymnastik. Varför skall denna sjukdom få finnas och få släcka så många liv. Malin var bara i början på ett långt liv. Orättvist. Mina tankar går till Malin och hennes nära och kära, ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Tisdag!

Sitter en stund vid datorn innan jag skall ge mig av till jobb. Det är tyst i huset, Aleks och barnen sover för de är lediga, det är bara jag som jobbar. Aleks och jag får bara en vecka semester tillsamman i år, trist, men så blev det eftersom den siste juli åker Aleks till Belgien. Snart bara en månad kvar. Undra hur det kommer att kännas att vi är här (barnen och jag) och Aleks i Belgien och vi kommer inte att träffas så ofta. Förhoppningsvis så kommer detta år gå fort.

Tänkte jag skulle visa en annan bild på Elin som jag tog i går. Hon kommer varje kväll nu och vill att jag skall ta foto på henne. Fort jag tar i kameran springer hon ut och lägger sig på gräsmattan.

Dagen i bilder!

Idag har jag varit riktigt duktig med att fotografera. Har varit en del i trädgården mellan regnskurarna. Fler som har njutit av trädgården idag är katten.

När vi rensade upp lite bland en massa tegelstenar så hittade vi en del sniglar.

Elin tycker just för tillfälligt om att bli fotograferad, så hon fastnade också på en del foton idag.

Sen kommer en bild till på min pion.

Underbar pion!

I trädgården har vi en pion som börjar så sakta att slå ut. Jag har väntat länge för där har varit koppar jätte länge nu. Ännu roligare är det att den verkligen blommar i år. Förra året när vi flyttade in i huset var det bara en rishög som stod där så vi trodde inte att den hade klarat sig, så vi var beredda på gräva upp den. Men nu står den där så fint.

Ännu en helg!

Förstår inte varför helgerna måste rusa fram, men sen har man hunnit göra en del också. I fredags var vi och handlade nya skor till barnen, Elin och jag var iväg och handlade mat inför lördagen. I lördags var jag i väg med fotoklubben vid Arriesjön, Anton följde med. Vi skulle fotografera grodor, de gömde sig väl men nån groda fastnade på fotot. Vi gick nog tyvärr lite fel så det blev en riktigt lång promenad. På kvällen kom min bror med familj för att äta och snacka skit. Söndagen pysslade vi här hemma. Fick upp nya gardiner i vårt sovrum ( Antons barngardiner har hängt där sen han hade rummet) och nya lakan till sängen så nu ser det fint ut. Anton har lekt med kompis hela dagen. Jag och Aleks har även fixat lite i trädgården. Planterat två fjärilsbuskar. Nu väntas en ny arbetsvecka och jag hoppas på fint väder.

Ledighet!

Nu har vi varit lediga ett par dagar, var dock inne och jobbade 4 timmar under fredagen. Ledigheten var behövlig. Vi har mest varit hemma vid och fixat lite, men har även hunnit med en fika hos min arbetskollega, varit iväg på öppet hus där jag sålde handgjorda kort, fick sålt några kort. Som sagt annars har vi fixat här hemma, grillat en del och bara myst.

Jag fotograferade Elin igår i vår trädgård, vår trollunge.