Förskoleklass!

Idag tog Anton stor klivet till skolans värld, till förskoleklass. Det var en kort dag med mycket information. Det kändes bra och allt kommer säkert bli jätte bra när allt har kommit på plats.

Ett foto på Anton när han sitter i ett av sina klassrum.

Även under helgen så tappade Anton sina andra tand, dock inte den tanden som är jätte lös utan en annan, så snart tappar han en till, han börjar bli lite tandlös där nere.

Fyndat!

Idag tog jag och barnen en runda till stan. Det har öppnat en ny butik på Valen som är av samma slag som systrarna Greene. Anton hittade ett lasersvärd där och till Elin hittade vi klistermärken att sätta på väggen.

När Anton kom hem upptäckte han att lasersvärdet kunde ha olika färger, var tvungen att fotografera honom, för han ville visa sin pappa det.

Här kommer klistermärken som hela fick, sitter fint på väggen.

2 veckor!

Nu har det gått 2 veckor sedan Aleks åkte och jag måste få säga att tiden har gått fort. Dagarna går upp och ner, men just nu är det mest ner. Saknaden är stor. Tror att det blir bra att komma igång att jobba igen. Har tre dagars ledigt till och dessa dagar går till att hälsa på Elins nya avdelning och Anton skall skolas in på fritids. En spännande tid för Anton att gå från förskolan till skolans värld.

En dag i Lund!

Idag har jag och barnen varit i Lund, min mamma var också med. Vi var en rund på botaniska trädgården och sen var vi och hälsade på jätten Finn i Lunds domkyrka. Anton tyckte det var spännande men Elin tyckte det var läskigt. Vi åt supergoda bakade potatis till sen lunch i Lund. Det var en mysig dag och man var lagom trött när man kom hem.