Glada nyheter!!

I fredags när jag hämtade Aleks berättade han att i stället för att vara hemma i 5 veckor nu och sen åka tillbaka så skulle han få bli hemma nu. Dock skall han göra lite resor ner mellan åt och vara bort en vecka men det kan man ta istället för att han skulle vara borta i 6 månader till. Så nu kan vi få leva ett vanligt familjeliv igen.

Ensamt!

Idag åkte Aleks tillbaka till Belgien. Det blev så tomt här hemma och man är själv med barnen igen. Jag är ledig några dagar till men sen är det tillbaka till verkligheten och hoppas bara att tiden går fort. Aleks kommer hem igen i februari och då skall han få vara hemma några veckor och det skall bli skönt. Skönt att få hjälp med de vardagliga sakerna.

Men nu tar det några dagar och sen är vi inne i våra vanliga rutiner igen. Men det känns alltid konstigt de första dagarna.

Saknad!

För två sedan gick morfar bort och saknaden är fortfarande stor. Tyvärr blir det ingen runda till kyrkogården idag för regnet det bara öser ner så vi tänder ljus i stället.


Fotot är tagit av Marie Larsson

2012

Då har vi ett nytt år framför med många nya äventyr framför. Vilka dem är vet jag inte än, det återstår att se. Nyår firade vi hemma i vår lugna vrå. Vi tyckte det var passande eftersom Aleks är hemma några dagar bara och sen åker han tillbaka igen till Belgien. Men vi åt en massa gott tillsammans. På dagen var jag en runda med fotoklubben ute och fotografera i Trelleborg. Men det blev inte många bra foton där inte, det går för länge mellan gångerna som jag fotograferar. Det kanske kan vara lite av ett löfte att fotografera mera.