Album!

Tittade runt på nätet här om dagen på olika roliga album och fastnade för ett som är gjort av kuvert. Var tvungen och testa och det var inte så svårt. Så här ser det ut. Det är dock inte färdigt pyntat, det gör en annan dag.

Semester slut!

Nu är sommarsemester slut för denna gång. Vädret har varit lite blandat men har ändå tyckt att jag har haft en bra semester. Tänkte visa några bilder från semestern i Stockholm/ Blidö.

Vi åkte bil upp på natten så barnen kunde sova i bilen, det var det bästa vi har gjort. Smidigt, inga gnälliga barn i bilen. Lördagen tog vi det bara lugnt, man var lite trött den dagen. Janne och Helene matar alltid fåglarna i stugan och då dycker även lite ekorrar upp och man kund ekomma ganska så nära för att fotografera dem.

På söndagen öste regnet ner så då passade vi på att gå på Naturhistoriska i Stockholm. Dinosaurierna var nog det som blev populärast.

På måndagen var vi och hälsade på Aleks syster med familj. Elin började bli dålig på väg dit och vi trodde det var åksjuka men det visade sig sen att det inte var det. Hela tisdagen tog jag hand om Elin som var jätte dålig, hög feber, ont i huvudet och kräkningar. När vi ringde sjukvårdsupplysningen tyckte de att vi skulle åka in direkt till akuten och det gjorde vi. Men de hittade inga fel på henne så vi åkte tillbaka till stugan och vi lovade att återkomma om inte febern släppte. På onsdagen vaknade vi av en överpigg Elin. Då var hon som vanligt igen. Skönt. Onsdagen bjöd på strålande väder så vi åkte till badplatsen en runda för barnen skulle få leka av sig på lekplatsen men det slutade med att barnen badade.


Torsdagen bjöd också på härligt väder så det blev en tur till stranden då också. På kvällen jagade barnen insekter med flugsmällare och vi tog en härlig promenad på kvällen.

På fredagen åkte vi mot Värnamo för att ta in på hotell för att på lördagen gå på High Chaparall.