Lucka 19

Idag är det Antons födelsedag. Det passar han på arr fira med skolavslutning i skolan och sen har kusin Linus varit här och busat. Byggt lego. Vi brukar ha som tradition att klä granen när Anton fyller år så gjorde vi även i år. Där för kommer jag bjuda på 2 bilder med hemmagjort julgranspynt.

Lucka 12

Vet inte hur ni andre brukar göra som har barn men jag tycker det är mysigt att pyssla med barnen. Ibland har jag köpt färdiga kit på panduro och ibland så tar vi vad vi har hemma.

Apelsin med nejlikor är roligt att göra och så den doften det blir av det är så mycket jul.

Lucka 10

Idag är det nobeldagen, men även min mammas födelsedag. Så vi har varit och firat henne en stund nu på kvällen, innan det var tid att fara hem och få barnen i säng i rimlig tid.

Idag tänkte jag bjuda på hemmagjorda etiketter som man kan ha på paket.

Tycker det är roligt att göra egna, det behöver inte vara något avancerat. Till och från stämplen hittade jag hos gummiapan . Ursöt är den.

Lucka 9

Idag bjuder jag på lite annat pyssel. Superenkel att göra.

Man skär till 5 remsor, alla remsorna skall vara 4 cm breda. 2 av remsorna skall vara 30cm långa, 2 andra remsor skall vara 25,5cm låna och sista remsan skall vara 22cm lång. man gör hål i alla remsorna ute kanten, tänk på bara att inte göra för nära kanten utan lagom ifrån kanten så det håller. När man har gjort hål i alla remsorna så sätter man ihop dem med 2 öljetter.