Händelserik helg!

Elin fyllde 4 år i fredags så hela helgen har det varit kalas. I lördags var det kalas för släkt och vänner och idag har det varit barnkalas. 8 vildingar i två timmar kör slut på en men de hade det jätte roligt.

elinkronaw

Efterkalaset idag så gick vi plus några dagiskompisar med föräldrar för att lyssna till Yohio som hade kommit till stan.

yohio1w

Tror att Elin är nöjd efter denna helg, hon kämpar med att hålla sig vaken.

Elin!

Idag fyller Elin 4 år, tänk vad tiden går. Känns som det var igår som Aleks och jag satt i vårt kök och åt frukost och väntade på att klockan skulle bli 8 så vi kunde ringa förlossningen och kolla av om vi skulle komma in. Vattnet hade nämligen gått redan dagen innan men inget mer hände, så vi beslöt att åka hem på kvällen och hade inget börja hända så skulle vi höra av oss kl 8.

elin3

Stockholm!

Förra helgen var jag i Stockholm tillsammans med karin, Ika och Åsa på en scrapp och pärlträff för 1000 personer. Vilken upplevelse så nu är man anmäld till nästa års träff också.

Resan började redan på fredagmorgon, då vi skulle ta tåget till Stockholm. När man ser bilden med bilen på så skulle man tro att vi skulle vara borta hur länge som helst.

packningw

När vi kom upp med tåget tog vi oss till lägeneheten som vi skulle bo i. Åt lunch och sen gick vi till gamlastan och tittade runt och fikade
fikaw

På lördagen var det äntligen tid för träffen som vi har väntat på i evighet. Här står vi i tunnelbanan och väntar.
påvägw

globen1w

Här vi kommit in i Annexet och intagit några platser.
träff1w

En vy över Annexet
träff2w

Helgen gick för fort. Jag fick gjort 11 sidor till mitt minialbum som handlar om när vi var på mallorca. En sak som är säkert att jag vet inte när jag skrattade så mycket som jag gjorde dessa dagar.