Nytt jobb!

Nu är det klart att jag börjar mitt nya jobb på måndag, lite skrämmande. Det är ett stort steg att gå från att vara på en förskola med 1-3 åringar till att undervisa i ma/no i årskurs 5 och 6. Mina blivande kollegor verkar jätte bra och jag får mycket stöd av dem. Så när barnen har lagt sig så sätter jag mig och planerar mina kommande lektioner.

Tiden går fort!

Som sagt tiden går fort och jag hinner inte riktigt med. Denna veckan som har gått hade jag egentligen semester men jag var inne och jobbade på mitt nya jobb. Jag vet inte riktigt när jag börjar där en men kände att jag ville vara med på deras planeringsvecka inför skolstart. Har fått en del kött på benen så nu kan jag planera här hemma och förbereda en del innan det är tid att börja.

Vill passa på att visa lite foton från vår tältsemester.
elin2w

ll1w

v11w

sol1w

show4w

ll2w

Vi tältade på en camping som låg vid en insjö. Sen åkte vi på olika utflykter. Vi var på Visingsö och High chaparral.

Känslor!

Just nu är det ganska så rörigt bland mina känslor. Förra veckan var jag på ytterligare en anställningsintervju och tänkte som vanligt att de väljer någon annan, för jag har inte någon erfarenhet. Men i måndags ringde de från skolan och sa att jag fick tjänsten. Så i måndags gjorde jag något som jag aldrig har gjort innan, jag sa upp mig från mitt jobb. Det var ett stort steg för mig, lämna min trygga borg på jobb, lämna mina underbara små barn och mina kära kollegor. Det är blandade känslor.

Men det var tid att gå vidare. Nu skall jag jobba som ma/no lärare på en skola i Malmö. Det blir en stor omställning både för mig och för min familj. Barnen får längre dagar på förskola/fritids, men sen blir jag ledig när det är lov och det har Anton stor nytta av för då kan vi vara lediga tillsammans och självklart blir Elin också ledig då.