Vilken helg.

borstnejlikorweb

Vilken lördag det blev. Mina syskonbarn sov över fredag till lördag och på lördag morgon fick jag ett telefonsamtal om att deras bonuspappa hade dött och om jag kunde berätta det för dem. Det gjorde jag och dagen blev inte som det var planerat. Dagen gick blandat i tårar och skratt och nu gäller det att finnas till för de som behöver det.

Eko!

Det blev en ordentlig paus från allt bloggande. Jobbar fyra dagar till sen har jag gjort mitt första läsår som lärare och jag ångrar fortfarande inte att jag tog klivet till skolansvärld. Det har varit ett lärorikt år och om några dagar väntar ett sommarlov. Till hösten som det ser ut nu kommer jag att bli mentor till en åk fyra men jag kommer även fortsätta att ha ma/no i blivande sexorna som jag även detta läsåret har haft.

Egentligen har det inte hänt så mycket under denna tiden som jag har pausat från bloggen. Scrappat har jag gjort lite men inte alls så mycket som jag brukar göra. För någon helg sedan var jag iväg och pysslade och fick då gjort några kort. Några av korten har jag gjort enkla med ingen text på, utan texten kan man sätta på sedan när man vet vad man ska ha dem till.

grattis

nalleblå

nallebrun

nallerosa

turtles