Känslor!

Just nu är det ganska så rörigt bland mina känslor. Förra veckan var jag på ytterligare en anställningsintervju och tänkte som vanligt att de väljer någon annan, för jag har inte någon erfarenhet. Men i måndags ringde de från skolan och sa att jag fick tjänsten. Så i måndags gjorde jag något som jag aldrig har gjort innan, jag sa upp mig från mitt jobb. Det var ett stort steg för mig, lämna min trygga borg på jobb, lämna mina underbara små barn och mina kära kollegor. Det är blandade känslor.

Men det var tid att gå vidare. Nu skall jag jobba som ma/no lärare på en skola i Malmö. Det blir en stor omställning både för mig och för min familj. Barnen får längre dagar på förskola/fritids, men sen blir jag ledig när det är lov och det har Anton stor nytta av för då kan vi vara lediga tillsammans och självklart blir Elin också ledig då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *